donderdag 29 oktober 2015

Van der lely alcohol

Nico van der Lely (54) is wel dokter. Op zijn initiatief werd de leeftijdsgrens voor drank verhoogd . Aandachtsgebied: Gastro-enterologie, alcoholproblematiek bij jongeren, intensive care. Opleiding gevolgd aan: Academisch Ziekenhuis . De nieuwe Drank- en Horecawet is een .

Tijdens het werkbezoek werd Blokhuis geïnformeerd over de alcoholproblematiek bij tieners en het belang van voorlichting aan ouders, . Onze kinderen en alcohol (paperback). Al tien jaar is hij op een missie. Daarnaast zet hij zich in voor de Stichting Jeugd en Alcohol. In de jaarcijfers over jongeren die met een alcoholvergiftiging in het . De trend dat ouders strenger werden op het alcoholgebruik van hun kinderen is voorbij.


Dat alcohol slecht is voor je lever wisten we natuurlijk al. Van der Lely en De Visser geven door het hele land voorlichtingsbijeenkomsten en helpen gemeenten en andere partijen bij hun anti- alcoholprojecten.

We zien dat de verhoging van de leeftijd waarop alcohol verkocht . De Nederlandse pubers behoren tot de grootste drinkers van Europa. In samenwerking met kinderarts Dr. Lely , kinderarts aandachtsgebied: alcoholproblematiek bij jongeren. Ondersteuningsinstrumenten . Gratis verzending, Slim studeren.


Place of Publication, Amsterdam. DIDAM – Geen alcohol onder de jaar, iedereen weet het, maar toch. Informatie over alcoholverslaving is beschreven in het dossier. Middelenmisbruik - en verslaving. Lely te gast in de kantine van VV Schipluiden bij een thema avond over alcoholgebruik , georganiseerd door . STAP, het Nederlands Instituut voor Alcoholbeleid.


Het aantal tieners dat met alcoholvergiftiging in het ziekenhuis belandt, blijft elk. In Nederland beginnen jongeren al vroeg met het drinken van alcohol. Bestel nu en morgen geleverd!


Woensdag was hij in Ottoland. Niet alleen om zijn boek De Alcoholvrije Puber te promoten: Maar vooral .

Hard nodig als je het Van der Lely vraagt. Jongeren en ook volwassen zijn zich blijkbaar nog steeds niet bewust van wat alcohol met je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts