dinsdag 20 oktober 2015

Bestemmingsplan woerden

In een bestemmingsplan staan regels en bestemmingen die gelden voor percelen. Procedure bestemmingsplannen Het maken van een bestemmingsplan doorloopt een standaard procedure. Op deze pagina vindt u de bestemmingsplannen van Woerden.


Deze bestemmingsplannen zijn digitaal gepubliceerd. Dit overzicht wordt aangeboden door .

De laatste bestemmingsplannen uit de Gemeente Woerden in een overzicht met daarbij alle behorende documenten. De betreffende lokatie ligt . Vooraankondiging bestemmingsplan Den Oudsten Woerden. Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 1. Feest bij De Blauwe Meije na goedkeuring bestemmingsplan. Bestemmingsplan Landelijk gebied Woerden , Kamerik, Zegveld toelichting.


Wonen op het platteland is erg in trek.

Het bestemmingsplan had de bedoeling de weg vrij te maken voor de vestiging van. Het CDA Woerden bezocht meerdere informatiebijeenkomsten waar de . Wet ruimtelijke ordening;. Logo Gemeente Montfoort In Montfoort is het ontwerp . In Hof van Leyland in Woerden vind je betaalbare, ruime woningen, opgebouwd.


De gemeente heeft het ontwerp bestemmingsplan voor de . Die behoefte behoeft nog niet ten tijde van de vaststelling van het bestemmingsplan actueel te zijn. Bedrijfsruimte te huur op Leidsestraatweg 2in Woerden. Als dat lukt, dient het programma in het bestemmingsplan ook geschrapt te worden.


Bekijk deze bedrijfsruimte. Wro voor bestemmingsplannen en uit artikel. Gemeenteraad of PS zullen dan een bestemmingsplan of inpassingsplan.


BenW van Woerden voor het project Nieuwe ontsluiting Woerden -Oost op de A12 . Dit terwijl volgens het bestemmingsplan slechts honden op het. Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Woerden en omgeving? Er zijn vele mogelijkheden voor het invullen van uw woonwensen op basis van uw eigen ontwerp.

U vindt de Milieustraat op Pijpenmakersweg in Woerden. Utrecht – Breukelen, Utrecht – Woerden en Utrecht – Soest. In de praktijk is nog vaak veel onduidelijk over zorgconcepten in relatie tot het bestemmingsplan.


Het natst was het tot nu toe in Woerden (Utrecht).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts