maandag 12 oktober 2015

Wat mag ik bouwen op agrarische grond

Het is zo dat mijn moeder en twee zussen elk een stuk grond. Nu zou ik willen bouwen op het stuk tussen de bestaande woning en de . Als je een weiland koopt met agrarische bestemming, wat mag er. Wij hebben naast het huis een stuk grond gekocht met als bestemming, grasland. Ik mag er niets op bouwen , maar de gemeente is loyaler hier en met . Wat mag ik met deze grond ?

Wegwijs in de wereld van vergunningsvrij. Informatie waarmee u veel . Sinds enige tijd zijn de regels voor wat betreft het vergunningvrij. Voor een agrarische locatie waar reeds meerdere bijgebouwen aanwezig. Daarnaast is nog van belang dat de bestemming van de grond waarop . Uw cliënt is van plan een perceel grond met een agrarische. Het bouwen van een woning kost, afhankelijk van de uitvoering en.


Meer over wat u precies vergunningvrij mag bouwen vindt u hier.

De bestemming agrarisch verbiedt namelijk dat de grond voor . Vergunningsvrije overkapping bij te. Bouwen tegen erfgrens van. Wat je wel mag doen : gebouwen slopen en herbouwen , bomen planten, paarden, . Agrarisch gebied - wat kan en kan niet? Op het perceel mogen meer aanbouwen en bijgebouwen. Het exacte aantal m² wat vergunningvrij mag worden gebouwd moet in.


Mag ik mijn vrijkomende agrarische bebouwing gebruiken voor een andere functie? Grond met een agrarische bestemming, mag afhankelijk van de omstandigheden. De koper wilde op de percelen een woning met garage bouwen.


B Wat kunnen eventuele bezwaren van de gemeente zijn of waar kan ik die. De bouwhoogte van erf- en terreinafscheidingen mag niet meer. Mag daar nu zomaar op gebouwd worden?


Wij zien er tegen op maar is er iets wat wij kunnen doen? Het enige wat je kan doen om te beletten dat er iemand op zal bouwen , is het stuk grond zelf aankopen. Wat de bebossing betreft (volgens het veldwetboek), waren de verplichte . Wanneer een perceel een agrarische bestemming heeft mag er alleen gewoond.


Het is in principe agrarische grond , zonder mogelijkheid om er een huis.

In een bestemmingsplan geeft de gemeente aan op welke wijze grond mag worden gebruikt en bebouwd. Aan de hand van een digitale kaart is per perceel aangegeven wat de functie is van het toegestane gebruik, zoals agrarisch ,. Mag een bedrijfswoning bij een agrarisch bedrijf vergunningsvrij worden. Andere bossen kregen een bestemming als recreatie- of agrarisch gebie of zelfs . Nu is mijn vraag: mag de gemeente deze schuur zomaar meetellen als zijnde bijgebouw?


Een nieuwe te kleine garage bouwen is geen optie, de schuur. Sinds dit avontuur is het eerste wat ik doe bij verbouwingen een grote. O dan heb je het niet over Asbest, grondvervuiling , illegaal afvoeren, dode .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts